Event: PLNTaardig op jouw kaart?

Inspiratie opdoen over plantaardig in jouw horecazaak? Tips & tricks nodig over smaak, structuur en receptuur? Wij geven maandagmiddag 3 oktober 2022 alle info die je nodig hebt!  Tijdens PLNTaardig op de Kaart, het inspiratie event van PLNT voor de horeca professional, krijg je alle ins en outs over plantaardige vlees (en vis) opvolgers op jouw menu. Het programma in het kort:

Sessie 1

Het verhaal achter PLNTaardig

Sessie 2

Tasting van PLNT producten, onder begeleiding van PLNT-chefs

Sessie 3

PLNTaardige inspiratie voor op de kaart door horecaondernemer Daniel Lansbergen (o.a. bekend van Venster Utrecht)

Onze inspiratiesessie vindt plaats in ons innovatiecentrum in Veenendaal van 15:00 tot 18:00. Aanmelden kan tot 27 september 2022 en deelname is gratis. Ben jij erbij? Wacht niet te lang, er is beperkt plek! 

PLNT in jouw zaak

Wist je dat onze 100% plantaardige opvolgers niet alleen maar beschikbaar zijn voor thuis, maar ook zeker voor in jouw zaak? 

Ons assortiment aan diverse producten kan in allerlei soorten, maten, gewicht, afmeting en vorm geleverd worden. Als PLNT, maar ook in de vorm van private/ white label. Zo staat onze Quarter Pounder op de kaart van een high-end burgerketen en onze stoof stukjes op het menu bij een franchise met een hart voor Tex Mex. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Met onze producten, maar ook met de de levering. 

Schrijf je gratis in!

Schrijf je voor 27 september gratis in voor het inspiratie event PLNTaardig op de Kaart!  Maandagmiddag 3 oktober 2022 van 15:00 tot 18:00 in Veenendaal. Meer informatie volgt na inschrijving.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.