skip to Main Content

PLANTAARDIGE BLT-CROISSANT

4 personen

12 min.

Vegan

Ingrediënten

  • 4 croissants
  • 8 blaadjes kropsla
  • 2 tomaten
  • 1 verpakking PLNT ambachtelijke boterhamworst
  • ½ komkommer

Gebruikt product:

Plantaardige ambachtelijke boterhamworst

BEKIJK

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C en bak de croissants 4-6 minuten in het midden van de oven.
  2. Pluk 8 blaadjes kropsla en was ze onder de kraan. Snijd de tomaten in plakjes.
  3. Snijd de croissants open en beleg met 2 plakjes sla, 3 plakjes boterhamworst, 3 plakjes tomaat en 4 plakjes komkommer.

Meer uit deze categorie:

Ambachtelijke peperham

Plantaardige ambachtelijke peperham op basis van soja-eiwit

Kaesplakjes

Plantaardige kaesplakjes op basis van zetmeel

Boterhamworst met asperge

Plantaardige boterhamworst met asperge op basis van soja-eiwit