skip to Main Content

PLANTAARDIGE, KLASSIEKE HAMBURGER

4 personen

20 min.

Vegan

Ingredienten

  • 4 hamburgerbroodjes
  • 4 PLNT burgers (2 verpakkingen)
  • 8 blaadjes kropsla
  • 2 tomaten
  • 1 rode ui

Gebruikt product:

Plantaardige burger

BEKIJK

Bereidingswijze

  1. Halveer de broodjes in de breedte, verhit een koekenpan op middelhoge temperatuur, leg de broodjes met de snijkant naar onder in de pan en rooster ze 2 minuten totdat de onderkant knapperig wordt.
  2. Bereid de burgers volgens de instructies op de verpakking in dezelfde koekenpan als waarin je zojuist de broodjes hebt gebakken.
  3. Pluk in de tussentijd 8 blaadjes kropsla, snijd de tomaten in plakjes en de rode ui in ringen.
  4. Verdeel de onderste helft van de broodjes over de borden en leg hier opeenvolgend 2 blaadjes sla, 2 plakjes tomaat, de burger en 2 uienringen op. Bedek de toppings met de bovenste helft van de broodjes en serveer direct.

Meer uit deze categorie:

Burger als vis

Plantaardige burger als vis op basis van plantaardig eiwit, soja vrij

Worst als rund

Plantaardige worst als rund op basis van soja-eiwit

Schnitzel als kip

Plantaardige schnitzel op basis van plantaardig eiwit, soja vrij