skip to Main Content

PLANTAARDIGE PENNE MET GROENTESAUS EN BALLETJES

4 personen

30 min.

Vegan

Ingredienten

  • 300 g penne
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 400 g tomatenblokjes
  • 360 g PLNT Balletjes (2 verpakkingen)

Gebruikt product:

Plantaardige balletjes

BEKIJK

Bereidingswijze

  1. Kook de penne volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snijd de courgette en aubergine in kleine blokjes van ongeveer 1 cm.
  3. Verhit zonnebloemolie in een koekenpan en roerbak het geheel 5 minuten op middelhoge temperatuur. Verlaag de temperatuur, voeg de tomatenblokjes toe en laat de saus nog 5 minuten sudderen.
  4. Verhit opnieuw zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin de balletjes volgens de instructies op de verpakking. Voeg, zodra de balletjes gaar zijn, de saus en penne toe aan de pan en roer het geheel nog een keer door.
  5. Verdeel de penne met groentesaus en balletjes over de borden en serveer direct.

Meer uit deze categorie:

Burger als vis

Plantaardige burger als vis op basis van plantaardig eiwit, soja vrij

Worst als rund

Plantaardige worst als rund op basis van soja-eiwit

Schnitzel als kip

Plantaardige schnitzel op basis van plantaardig eiwit, soja vrij