Samen PLNTN?

Onze 100% plantaardige opvolgers zijn niet alleen verkrijgbaar voor de thuiskok, maar ook voor de horeca, foodservice en cash & carry! Altijd al een echt smakelijk plantaardige vlees (of vis) opvolger op de kaart willen hebben? 

Bij PLNT is van alles mogelijk. Gaan we samen PLNTN? 

Event: PLNTaardig op jouw kaart?

Inspiratie opdoen over plantaardig in jouw horecazaak? Tips & tricks nodig over smaak, structuur en receptuur? Wij geven maandagmiddag 3 oktober 2022 alle info die je nodig hebt!  Tijdens PLNTaardig op de Kaart, het inspiratie event van PLNT voor de horeca professional, krijg je alle ins en outs over plantaardige vlees (en vis) opvolgers op jouw menu.

PLNT in jouw zaak

Wist je dat onze 100% plantaardige opvolgers niet alleen maar beschikbaar zijn voor thuis, maar ook zeker voor in jouw zaak? 

Ons assortiment aan diverse producten kan in allerlei soorten, maten, gewicht, afmeting en vorm geleverd worden. Als PLNT, maar ook in de vorm van private/ white label. Zo staat onze Quarter Pounder op de kaart van een high-end burgerketen en onze stoof stukjes op het menu bij een franchise met een hart voor Tex Mex. 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Met onze producten, maar ook met de de levering. 

PLNT meteen serveren?

Ren dan snel naar de winkel! PLNT ligt onder andere in de koelingen van de Sligro en Hocras.

Samen PLNTN?

PLNT in jouw assortiment of op de menukaart? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.