skip to Main Content

VEGA HARTIGE MUFFINS

4 personen

40 min.

Vegetarisch

Ingrediënten

  • 1 paprika
  • 200 g cherrytomaatjes
  • 50 g spinazie
  • 1 verpakking PLNT boterhamworst met broccoli
  • 6 eieren

Gebruikt product:

Plantaardige boterhamworst met broccoli

BEKIJK

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °
  2. Vul de muffinvorm met papieren muffinvormpjes.
  3. Hak de spinazie fijn, halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika in kleine blokjes van ongeveer 1 cm. Halveer de cherrytomaatjes en snijd de PLNT broccoliworst-plakjes in stukjes.
  4. Verdeel de groenten en PLNT broccoliworst-stukjes over de muffinvormpjes.
  5. Klop de eieren luchtig en verdeel het eimengsel over de vormpjes. Vul ieder vormpje voor ongeveer ¾ met ei.
  6. Bak de muffins 20 minuten af in de voorverwarmde oven.

Meer uit deze categorie:

Ambachtelijke peperham

Plantaardige ambachtelijke peperham op basis van soja-eiwit

Kaesplakjes

Plantaardige kaesplakjes op basis van zetmeel

Boterhamworst met asperge

Plantaardige boterhamworst met asperge op basis van soja-eiwit