skip to Main Content

VEGAN FLAMMKUCHEN MET BACON REEPJES

4 personen

30 min.

Vegan

Ingrediënten

  • 2 verpakkingen PLNT Roerbakreepjes bacon
  • 2 rollen flammkuchendeeg
  • 300 g plantaardige cream cheese
  • 2 rode uien, in dunne ringen
  • 100 g prei, in dunne ringen
  • Versgemalen peper

 

Voor de topping

  • 100 g cherrytomaatjes, in parten
  • 2 el balsamicostroop
  • 80 g rucola

Gebruikt product:

Roerbak reepjes bacon

BEKIJK

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Rol het deeg op een met bakpapier bekleed bakblik. Herhaal met de tweede rol.
  3. Meng de plantaardige cream cheese met wat versgemalen peper en verdeel over de twee rollen flammkuchendeeg. Beleg met de PLNT Roerbakreepjes bacon, de rode ui en de prei.
  4. Bak voor 15 tot 20 minuten knapperig onderin de oven.
  5. Meng de cherrytomaatjes ondertussen met de balsamicostroop.
  6. Serveer de flammkuchen met de cherrytomaatjes en de rucola.

Meer uit deze categorie:

Paté paprika

Plantaardige paté paprika op basis van maïs en erwten

Paté naturel

Plantaardige paté naturel op basis van maïs en erwten

Ambachtelijke peperham

Plantaardige ambachtelijke peperham op basis van soja-eiwit