Met de PLNT 100% plantaardige Voorgebakken Spekjes
1. Snijd de sjalot en knoflook fijn en de wortels, prei en kastanje champignons in grove stukken.
2. Haal de rozemarijn en tijm van de takjes en snijd deze ook fijn.
3. Verhit een pannetje met 50 g boter en fruit hierin de sjalotjes en knoflook samen totdat deze een gouden kleur krijgen.
4. Voeg de wortel, prei en kastanje champignons toe en bak deze mee.
5. Voeg 2 eetleples tomatenpuree, 200 ml water en het groentebouillon blokje toe en meng goed.
6. Breng de stoof verder op smaak met rozemarijn, tijm, zou ten peper en laat sudderen op laag vuur.
7. Doe ondertussen een eetlepel olie/boter in een pan.
8. Bak PLNT 100% plantaardige Voorgebakken Spekjes zoals aangegeven op de verpakking.
9. Voeg de spekjes toe aan de stoof en verwarm ondertussen de aardappelpuree.
10. Tijd om jouw bord op te maken! Schep de aardappelpuree in een bordje en doe hierover de vegan stoof.
11. Garneer af met nog wat verse rozemarijn, tijm en peper.