PLNT-it in je assortiment!

Op zoek naar een upgrade van je assortiment met onze next level opvolgers? Onze producten passen perfect op ieder schap!

PLNT-it op de schappen

Verrijk je vegan schap met PLNT! We hebben verschillende opties die perfect op je schappen passen. We bieden onze producten aan in verse en/of bevroren verpakkingen. De verpakking is beschikbaar in verschillende talen. Met PLNT hebben consumenten een breed scala aan producten om uit te kiezen: voor elke smaak en elk gerecht is er wel iets.

Zoals je weet, groeit de veganistische categorie. Als je denkt ‘weer een ander veganistisch merk’, dan vergis je je. Wat maakt ons anders dan de rest?

PLNT is een merk van Future Food Group. Future Food Group bestaat uit een team van smaakinnovators die voortdurend werken aan de ontwikkeling en verbetering van plantaardige producten. We hebben ons eigen onderzoeks- en ontwikkelingsteam en productie in eigen huis. In het team zitten onder andere ex-slagers die precies weten wat er nodig is om een vleesopvolger te maken.

Duurzaamheid is belangrijk onder consumenten. De producten van PLNT worden duurzaam geproduceerd in Nederland. Bij de productie van plantaardige producten is er een lagere CO2-uitstoot en een verminderd waterverbruik. Zo is de soja die we gebruiken uniek: we gebruiken Europese soja, geproduceerd met 85% hergebruikte energie en zonder ontbossing.

Onze producten zijn snel en gemakkelijk te bereiden en bieden gemak voor de thuiskok: ze zetten in een mum van tijd een veganistisch gerecht op tafel! Met PLNT is er geen behoefte om extra vezels of eiwitten zoals noten en groenten aan het gerecht toe te voegen: PLNT is rijk aan eiwitten en vezels en zit boordevol vitamine D, B12 en ijzer. De vlees- en visopvolgers van PLNT zijn op zichzelf voedzaam genoeg. Geen concessies op het gebied van smaak, structuur en gezonde voedingsstoffen voor de consument: ze zullen het verschil niet eens merken…

Voor elk gerecht en elke smaak

Onze producten zijn perfect voor de consument thuis. Ze zijn snel en gemakkelijk te bereiden en de mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt in een mum van tijd een veganistisch gerecht op tafel zetten. Consumenten zijn er dol op. Maar neem niet alleen ons woord ervoor, laat hen aan het woord:

Laat PLNT opvallen

We bieden verschillende opties voor POS-materialen aan om PLNT onder de aandacht te brengen. Van schapstips tot vloerstickers en buitenpromotie: laten we je wensen bespreken. En deel je logo ook met ons: we voegen je toe aan onze verkrijgbaarheid zodat iedereen kan zien waar en bij wie ze van PLNT kunnen genieten.

Een paar voorbeelden van wat we kunnen bieden:

Wobblers

Schapstrips

Roll-up banners

Posters

Vriezer / koelkast stickers

PRIVATE LABEL

GeĆÆnteresseerd in onze producten, maar wil je ze liever in je eigen jasje hebben? Onze overheerlijke PLNT-aardige producten zijn ook verkrijgbaar onder private label. We voorzien je graag van meer informatie.

Samen PLNTN?

PLNT in jouw assortiment? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!