PLNT-IT!

Op zoek naar wat plantaardigs voor op je menu of in je assortiment? Onze producten passen perfect bij elk menu.

PLNT-it op je menu

PLNT biedt gemak in de keuken en bovenal ultieme smaak zonder concessies te doen. Onze producten passen perfect op elk menu. Elke chef-kok kan fantastische gerechten creëren met onze opvolgers.

Neem bijvoorbeeld onze reepjes. Je kunt kiezen voor onze voorgemarineerde reepjes of de chef-kok kan zijn eigen marinade of smaak toevoegen: dankzij onze speciale 3D-extrusietechnologie nemen de reepjes de smaken en sappen op, waardoor ze die overheerlijke smaak behouden.

Onze producten zijn binnen enkele minuten te bereiden, snel en eenvoudig. Of je nu een Frans, Italiaans, Amerikaans of Aziatisch menu hebt: ons assortiment biedt vele opties voor allen.

Verkrijgbaarheid

Wil jij PLNT op het menu? We zijn al verkrijgbaar bij de volgende groothandels over de wereld:

Ben jij de volgende groothandel die PLNT aanbied?

PLNT-it in je assortiment

We horen je denken: “weer een vegan merk…”. We begrijpen het. Er is wereldwijd een groeiende vraag naar plantaardige producten en veganistische merken duiken overal op. Dus waarom PLNT verkopen in plaats van andere merken? Of waarom überhaupt veganistische opties aanbieden in je assortiment?

Waarom het hebben van veganistische opties in je assortiment een must is:

Consumenten zoeken gezondere en duurzamere alternatieven voor traditionele dierlijke producten vanwege zorgen over gezondheid, dierenwelzijn en milieu duurzaamheid, ook in restaurants.

48% van alle Europeanen is sinds de pandemie meer vleesvervangers gaan consumeren vanwege gezondheidsredenen.

Plantaardige producten spreken een breed scala aan consumenten aan, waaronder veganisten, vegetariërs, flexitariërs, gezondheidsbewuste individuen en mensen met dieetbeperkingen of allergieën. Dit diverse doelpubliek biedt mogelijkheden voor productuitbreiding en aanpassing om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen.

Veel horeca-aanbieders breiden actief hun aanbod van plantaardige producten uit om aan de groeiende vraag te voldoen. Het verkopen van plantaardige producten kan deuren openen voor samenwerkingen en partnerschappen, waardoor je een grotere klantenkring kunt bereiken.

Door het promoten van plantaardige alternatieven draag je bij aan een meer duurzaam en mededogend voedselsysteem. Dit kan een gevoel van doel en voldoening genereren en bewuste consumenten aantrekken die waarde hechten aan bedrijven met een positieve sociale impact.

Er is een groeiende vraag onder chefs naar gemak en kant-en-klare producten vanwege stijgende kosten, tijdsdruk en een gebrek aan personeel.

Wat PLNT anders maakt:

PLNT is een merk van Future Food Group. Future Food Group bestaat uit een team van smaakinnovators die voortdurend werken aan de ontwikkeling en verbetering van plantaardige producten. We hebben ons eigen onderzoeks- en ontwikkelingsteam en productie in eigen huis. In het team zitten onder andere ex-slagers die precies weten wat er nodig is om een vleesopvolger te maken.

De producten worden duurzaam geproduceerd in Nederland. Bij de productie van plantaardige producten is er een lagere CO2-uitstoot en een verminderd waterverbruik. Zo is de soja die we gebruiken uniek: we gebruiken Europese soja, geproduceerd met 85% hergebruikte energie en zonder ontbossing.

Met PLNT is er geen behoefte aan extra vezels of eiwitten zoals noten en groenten in recepten: PLNT is rijk aan eiwitten en vezels en bevat vitamine D, B12 en ijzer. De vlees- en visopvolgers van PLNT zijn op zichzelf voedzaam genoeg. Dus er is geen noodzaak om recepten aan te passen, voeg gewoon PLNT toe!

We bieden gemak. De producten zijn snel en eenvoudig te bereiden. Klaar om te bereiden, maar je kunt nog steeds je eigen smaken en smaak toevoegen om je eigen creaties te maken.

We bieden PLNT bevroren en in grote verpakkingen. Doordat het bevroren is heeft het een lange houdbaarheid. Bewaar het gewoon in de vriezer en haal eruit wat je nodig hebt. Dit beperkt voedselverspilling.

We bieden een breed scala aan unieke producten om uit te kiezen. Iets voor elke chef en elke keuken, zonder concessies te doen aan smaak, structuur en gezonde voedingsstoffen voor de consument: ze zullen het verschil niet eens merken…

What the plnt?

Neem niet alleen ons woord ervoor, laat je collega’s het woord doen:

Laat PLNT opvallen

We bieden verschillende opties voor POS-materialen aan om PLNT onder de aandacht te brengen. Van PLNT- vlaggetjes tot ons logo op het menu: laten we je wensen bespreken. En deel je logo ook met ons: we voegen je toe aan onze verkrijgbaarheid zodat iedereen kan zien waar en bij wie ze van PLNT kunnen genieten.

Vlaggetjes

Vetvrij papier

Logo op het menu

Deurstickers

Stickers

SPECIALE AANBIEDING

Vraag t/m eind oktober één van onze gratis samplepakketten aan en ervaar plnt zelf!

Samen PLNTN?

PLNT in jouw assortiment of op het menu? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!