skip to Main Content

Maak kennis met PLNT! We houden van het leven en onze planeet. We geloven dat een gezonder leven en een gezondere planeet de basis  voor onze toekomst zijn.

Genieten van het hier en nu, maar vooruitkijken naar morgen. Wij bieden de ‘next level’ plantaardige opvolgers voor (toekomstige) flexitariërs, die ondanks dat ze van vlees en vis houden bewust kiezen voor een dagje zonder.

Lekker voor vandaag, het beste voor morgen

ONTWIKKELD DOOR SLAGERS

Onze plantaardige opvolgers op vlees en vis zijn met zorg bedacht en bereid door onze slagers, speciaal voor liefhebbers van vlees en vis én van plantaardige producten. Onze slagers weten precies wat wij lekker vinden aan een goed stuk vlees of vis. Daardoor zijn onze plantaardige vlees-en visopvolgers net zo lekker, sappig en smaakvol. Je geniet dus zonder concessies.

GOED VOOR JOU…

Onze plantaardige opvolgers zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten. Ze bevatten de dagelijks benodigde voedingsstoffen zoals vitamine B12 en ijzer, vitamine D, eiwitten en vezels. Bovendien bevatten ze minder zout dan andere vleesvervangers en minder vet dan een stuk vlees of vis. We gebruiken geen palmolie of GMO in onze producten. Dat maakt ze dus de ultieme opvolgers van vlees en vis!

… ÉN DE PLANEET

Onze vleesopvolgers worden op een duurzame wijze geproduceerd. Zo worden onze opvolgers in Nederland geproduceerd en halen we onze natuurlijke ingrediënten zo veel mogelijk uit Europa om zo onze CO2-uitstoot te verminderen.

Een aantal van onze producten zijn gemaakt op basis van soja die niet alleen van dichtbij komt – uit Oostenrijk – maar ook duurzaam wordt geproduceerd

  • Geen afval: alle delen van de sojaboon worden gebruikt.
  • Gebruik van elektriciteit uit 100% duurzame bronnen zoals waterkracht.
  • 85% van de tijdens de productie verbruikte energie wordt vernieuwd.
  • Met de hoogste kwaliteitsnormen: GMO-vrij en chemicaliënvrij.
  • Soja zuivert stikstof uit de lucht wanneer deze groeit.
  • Gezond voor de bodem; ondersteuning van de volgende sojaplantage.

En wist je dat onze verpakkingen ook duurzaam zijn? Onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecycled plastic en FSC-gecertificeerd karton. Dat maakt PLNT niet alleen goed voor jou, maar ook voor onze planeet!

*Productspecifiek

PLNT HEEFT VOOR IEDER WAT WILS

Naast het ruime assortiment voor zowel flexitariërs als veganisten en vegetariërs, zijn onze vlees-en visopvolgers ook beschikbaar voor retail, foodservice en Cash&Carry.

ONS ASSORTIMENT

Burger als vis

Plantaardige burger als vis op basis van rijst

Kebab

Plantaardige kebab op basis van plantaardig eiwit

Stoofstukjes als rund + vegan jus

Plantaardige stoofstukjes als rund + jus op basis van plantaardig eiwit

WAAR TE KOOP?

Onze opvolgers zijn op verschillende locaties verkrijgbaar. Bekijk de kaart voor het dichtstbijzijnde aanbod bij jou in de buurt en bekijk alle online platformen waar PLNT te verkrijgen is!