skip to Main Content

De toekomst is van ons allemaal, daarom is het belangrijk dat we eten wat de natuur ons te bieden heeft. Onze passie voor lekker eten gaat hand in hand met een liefde voor de natuur, waar we samen zorgen voor een toekomstbestendige planeet. Deze visie delen wij met ons netwerk gebouwd op ervaring en expertise.

Doordat PLNT onderdeel uitmaakt van de Future Food Group staan we er niet alleen voor. Samen innoveren wij de smaaksensatie rechtstreeks van Europese bodem. Deze innovaties zijn volledig plantaardig waardoor er volop genoten kan worden van wat er bij je op bord ligt. Lekker voor vandaag, het beste voor morgen.

Ontwikkeld door slagers

Onze plantaardige variaties op vlees zijn met zorg bedacht en bereid door onze slagers, speciaal voor liefhebbers van vlees én van plantaardige producten. Onze slagers weten precies wat wij lekker vinden aan een goed stuk vlees of broodbeleg. Daardoor zijn onze plantaardige vleesvervangers net zo lekker, sappig en smaakvol. Je geniet dus zonder concessies.

Goed voor mens…

Of je nu pasta bolognese of balletjes in jus maakt: onze vleesopvolgers zijn vertrouwde en volwaardige variaties. Want met een goede vleesvervanger, heb je helemaal geen vlees nodig! Onze variaties op vlees zijn GMO vrij, rijk aan eiwitten en een bron van ijzer en vitamine B12. Bovendien bevatten ze minder zout dan andere vleesvervangers en minder vet dan een stuk vlees. Sommige producten zijn zelfs volledig arm aan verzadigde vetten, soja-vrij en glutenvrij. Wat er dan allemaal in zit? Niets geks. Onze variaties zijn gemaakt van eenvoudige, natuurlijke ingrediënten, zoals erwt, ui en verse kruiden. PLNT is daarom de ideale variatie op vlees die past in een goed en gezond eetpatroon.

… én planeet

Onze producten worden op duurzame wijze geproduceerd. Zo worden onze producten in Nederland geproduceerd en halen we onze natuurlijke ingrediënten zoveel mogelijk uit Europa om CO2-uitstoot te verminderen. De soja die wij gebruiken komt dus van Europese bodem. Met de productie van deze sojaproducten, kunnen wij 85% van de gebruikte energie vernieuwen. Daarnaast maken wij geen gebruik van schadelijke chemicaliën. Dat maakt PLNT de duurzame keuze.

PLNT heeft voor ieder wat wils

Naast het ruime assortiment voor zowel veganisten, vegetariërs als flexitariërs, zijn onze vleesvervangers ook beschikbaar voor zowel retail als foodservice.

Lekker voor vandaag, het beste voor morgen

Ons assortiment

Kaesschnitzel

Plantaardige kaesschnitzel op basis van zetmeel

Burger

Plantaardige burger op basis van soja-eiwit

Stukjes als rund Rendang

Plantaardige stukjes als rund Rendang op basis van plantaardig eiwit

Waar te koop?

Onze vleesvervangers zijn op verschillende locaties in Nederland te koop. Bekijk de kaart voor het dichtstbijzijnde aanbod bij jou in de buurt.