WIJ ZIJN PLNT

PLNT: de 100% plantaardige opvolger van vlees en vis. Onze opvolgers zijn gezond, diervrij & gewoon heel erg lekker! Herkenbare smaken in een plant-based jasje. 

Duurzaam. Overheerlijk. Gezond.

Bij PLNT houden we van lekker eten, lekker leven en de wereld om ons heen. Maar we zijn ons ook bewust van de impact die we maken. We geloven dat een gezonder leven en planeet de basis zijn voor onze toekomst. We genieten van ‘het hier en nu’, maar kijken ook naar morgen. Daarom bieden we een ruim assortiment van ‘next level’ opvolgers van vlees en vis, voor iedereen die bewust minder vlees of vis wil eten of dit zelfs helemaal niet op het menu heeft staan. Bij ons voel en proef je het origineel, maar eet je volledig plantaardig, gezond en diervrij. 

Smaak innovators: van vlees naar plnt

Dat PLNT een link met vlees heeft, zal je misschien verbazen. Ons moederbedrijf, Jan Zandbergen Group, begint in de jaren ‘50 als kwaliteitsslager in Leiden. Ruim 70 jaar later is de kleine slager uitgegroeid tot een expert op het gebied van werelds beste vlees, maar met oog voor een gezondere toekomst. Met de oprichting van de Future Food Group, willen we bijdragen aan een nieuwe wereld met innovatieve, plantaardige opvolgers voor vlees & vis. Plantaardig? 100%! Maar onherkenbaar als vlees, zonder smaak of structuur? Absoluut niet! 

PLNT-astic Soja

Een deel van onze producten is gemaakt op basis van soja. Onze soja wordt bewust duurzaam geproduceerd. Zo maken we gebruik van deze ultieme plantaardige eiwit-booster, maar zonder ontbossing en zonder dat het van ver komt! 

PLNT: duurzaam, gezond en gewoon heel erg lekker.

Onze producten worden met veel zorg gemaakt in Nederland. Onze voormalige slagers weten precies hoe de verschillende plantaardige opvolgers zouden moeten smaken en voelen, om zoveel mogelijk te lijken op hun ‘origineel’. Om niet af te doen aan smaak en gezondheid, zorgen wij dat PLNT vol zit met ‘the good stuff’. En om ook niet de originele structuur te vergeten, worden veel van onze producten gemaakt met klassieke machines uit de voormalige slagerij, zoals gehaktmolens. 

100% plantaardige producten

Vol natuurlijke ingrediënten

Rijk aan vitamine B12 & D

Bron van vezels

Rijk aan plantaardige eiwitten

Bron van ijzer

Arm in verzadigde vetten

Vol omega 3 (bij onze visproducten)

Lokaal geproduceerd in Europa

Duurzame Oostenrijkse soja, zonder ontbossing

Verpakkingen van gerecycled plastic en FSC-gecertificeerd karton

Vrij van GMO, chemicaliën en palmolie

Disclaimer: de samenstelling en toevoeging van vitamines, mineralen en ingrediënten kan per product verschillen.