Met de PLNT 100% plantaardige Runderworst
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de kastanje champignons in grove stukken.
2. Verhit een pan met de boter en bak hierin de champignons met zou en peper goudbruin.
3. Voeg de rode kool toe en meng goed.
4. Snijd een vierkant stuk bladerdeeg doormidden en deze helften schuin doormidden, zo krijg je 4 lange driehoeken.
5. Snijd de PLNT 100% plantaardige Runderworsten open en doe hiern de champignons met rode kool.
6. Leg de gevulde worst op het bladerdeeg en rol deze van de brede kant naar de punt toe.
7. Klop een ei, smeer de worstenbroodjes in met het ei en doe hier nog wat zout en peper overheen.
8. Bak de broodjes in ca. 20 min. goudbruin in de oven.
9. Verhit de cranberrysaus in een pannetje.
10. Tijd om jouw borrelplank op te maken! Leg de worstenbroodjes op een plankje en schep de saus hier overheen. Garneer af met nog wat verse rode kool, tijm en peper. Eet smakelijk!
Dit is een recept van PLNT ambassadeur