Met de PLNT 100% plantaardige Pulled Beef & Jus
1. Spoel de kikkererwten af tot het water niet meer schuimt. Pureer de kikkererwten met de knoflook, tahini, het sap van een halve limoen en 2 el olijfolie tot een gladde hummus. Breng op smaak met zout en peper.
2. Snijd de komkommer in blokjes. Halveer de cherrytomaten en olijven. Snijd de rode ui in dunne halve ringen. Verkruimel de feta. Meng de komkommer, tomaten, olijven, rode ui en feta tot een salade.
3. Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak hierin de PLNT 100% plantaardige Pulled Beef in 5 à 6 minuten gaar. Voeg de jus met 150 ml koud water (per sachet) toe en laat kort koken.
4. Maak de bowls op. Spreid de hummus uit over twee kommen. Verdeel hier de Griekse salade en Pulled Beef over. Garneer met de blaadjes van de takjes dille en de sesamzaadjes. Besprenkel met wat olijfolie.