Met de PLNT 100% plantaardige Kipstukjes Naturel
1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de avocado’s, verwijder de pitten en schep het vruchtvlees uit de schil. Meng met 1 eetlepel limoensap, de rode ui, tomaten in blokjes gesneden, verse koriander, tabasco en zout en peper naar smaak. Voeg eventueel extra limoensap toe.
2. Verhit wat zonnebloemolie in een pan en bak de PLNT 100% plantaardige Kipstukjes Naturel op middelhoog vuur in circa 5 à 6 minuten gaar. Doe de zwarte bonen en maïs erbij en bak nog 3 minuten mee.
3. Verdeel de helft van de tortillachips over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi met de helft van de geraspte kaas en de helft van de fijngesneden jalapeño’s. Verdeel ook de helft van het kip-mengsel erover. Herhaal dan met de rest van de tortillachips, jalapeño’s en het kip-mengsel. Plaats 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten.
4. Neem de bakplaat uit de oven en verdeel de salsa, sour cream en wat verse koriander erover. Serveer met de guacamole.