PLNT-IT on your menu!

Vraag een gratis samplepakket aan!

PLNT op de kaart

Op zoek naar iets plantaardigs op de kaart omdat je gasten daar steeds meer naar verlangen, of je plantaardige assortiment uitbreiden om meer opties te bieden aan de horeca ondernemers of chefs, maar zie je simpelweg door de velen bomen het bos niet meer? Probeer dan eens PLNT en wordt overtuigd door de geweldige smaak en structuur die onze producten bieden. Vraag nu je gratis samplepakket aan!

Kies je gratis samplepakket

Ervaar het zelf! Kies voor één van onze boxen die het best bij jouw onderneming past of die je simpelweg het lekkerste lijkt!

The PLNT-astic box

Een pakket vol met onze hero-producten

The PLNT-astic box

- Pulled Beef
- Crab Cakes
- Shoarma reepjes
- Quarter Pounder
- Kip Tenders
Vraag aan

The Fry-it box

Een pakket vol met producten geschikt voor
de frituur of airfryer

The fry-it box

- Kip Tenders
- Crab Cakes
- Vissticks
- Kaes Schnitzel
Vraag aan

The No-Gluten box

Een pakket vol met onze gluten-vrije producten

The no-gluten box

- Visburger
- Quarter Pounder
- Rauw gehakt
- Varkensworst
Vraag aan

PLNT-astisch

PLNT biedt gemak in de keuken en bovenal ultieme smaak zonder concessies te doen. Onze producten passen perfect op elk menu. Elke chef-kok kan fantastische gerechten creëren met onze opvolgers. Waarom noemen we het ‘opvolgers’ en niet ‘vervangers’? Omdat onze producten de next level zijn, en dat merk je in de bereiding en smaak.

Onze producten zijn binnen enkele minuten te bereiden, snel en eenvoudig. Of je nu een Frans, Italiaans, Amerikaans of Aziatisch menu hebt: ons assortiment biedt vele opties voor allen. 

Ervaar het zelf!

Waarom PLnt-based?

We horen je denken: “weer een vegan merk…”. We begrijpen het. Er is wereldwijd een groeiende vraag naar plantaardige producten en veganistische merken duiken overal op. Dus waarom PLNT verkopen in plaats van andere merken? Of waarom überhaupt veganistische opties aanbieden in je assortiment of op je menukaart?

Waarom het hebben van veganistische opties een must is:

Consumenten zoeken gezondere en duurzamere alternatieven voor traditionele dierlijke producten vanwege zorgen over gezondheid, dierenwelzijn en milieu duurzaamheid, ook in restaurants.

48% van alle Europeanen is sinds de pandemie meer vleesvervangers gaan consumeren vanwege gezondheidsredenen.

Plantaardige producten spreken een breed scala aan consumenten aan, waaronder veganisten, vegetariërs, flexitariërs, gezondheidsbewuste individuen en mensen met dieetbeperkingen of allergieën. Dit diverse doelpubliek biedt mogelijkheden voor productuitbreiding en aanpassing om aan verschillende behoeften en voorkeuren te voldoen.

Veel horeca-aanbieders breiden actief hun aanbod van plantaardige producten uit om aan de groeiende vraag te voldoen. Het verkopen van plantaardige producten kan deuren openen voor samenwerkingen en partnerschappen, waardoor je een grotere klantenkring kunt bereiken.

Door het promoten van plantaardige alternatieven draag je bij aan een meer duurzaam en mededogend voedselsysteem. Dit kan een gevoel van doel en voldoening genereren en bewuste consumenten aantrekken die waarde hechten aan bedrijven met een positieve sociale impact.

Er is een groeiende vraag onder chefs naar gemak en kant-en-klare producten vanwege stijgende kosten, tijdsdruk en een gebrek aan personeel.

WaarOM PLNT?

Wat PLNT anders maakt:

PLNT is een merk van Future Food Group. Future Food Group bestaat uit een team van smaakinnovators die voortdurend werken aan de ontwikkeling en verbetering van plantaardige producten. We hebben ons eigen onderzoeks- en ontwikkelingsteam en productie in eigen huis. In het team zitten onder andere ex-slagers die precies weten wat er nodig is om een vleesopvolger te maken.

De producten worden duurzaam geproduceerd in Nederland. Bij de productie van plantaardige producten is er een lagere CO2-uitstoot en een verminderd waterverbruik. Zo is de soja die we gebruiken uniek: we gebruiken Europese soja, geproduceerd met 85% hergebruikte energie en zonder ontbossing.

Met PLNT is er geen behoefte aan extra vezels of eiwitten zoals noten en groenten in recepten: PLNT is rijk aan eiwitten en vezels en bevat vitamine D, B12 en ijzer. De vlees- en visopvolgers van PLNT zijn op zichzelf voedzaam genoeg. Dus er is geen noodzaak om recepten aan te passen, voeg gewoon PLNT toe!

We bieden gemak. De producten zijn snel en eenvoudig te bereiden. Klaar om te bereiden, maar je kunt nog steeds je eigen smaken en smaak toevoegen om je eigen creaties te maken.

We bieden PLNT bevroren en in grote verpakkingen. Doordat het bevroren is heeft het een lange houdbaarheid. Bewaar het gewoon in de vriezer en haal eruit wat je nodig hebt. Dit beperkt voedselverspilling.

We bieden een breed scala aan unieke producten om uit te kiezen. Iets voor elke chef en elke keuken, zonder concessies te doen aan smaak, structuur en gezonde voedingsstoffen voor de consument: ze zullen het verschil niet eens merken…

Vraag je gratis samplepakket aan!

Vraag hier één van onze samplepakketten aan. Alleen mogelijk voor zakelijke klanten. Slechts één aanvraag per onderneming mogelijk. Deze actie loopt t/m 30 oktober 2023.

Geef een thuisadres van levering af waarbij het mogelijk is om de zending tussen 17:00 en 22:30 te ontvangen. Het is helaas niet mogelijk om op een zakelijk adres te leveren. De zending wordt geleverd met Trunkrs en bevat bevroren producten. 

* Voor onze privacyverklaring en algemene voorwaarden, raadpleeg Future Food Group.