Met de PLNT 100% plantaardige Shoarma
1. Verwarm de oven voor op 200 graden en bak hierin de naanbroden binnen 5 minuten af.
2. Snijd de rode ui, mango, avocado, tomaatjes en verse koriander fijn en meng dit samen met 1 el olijfolie, het sap van een ½ citroen en wat zout en peper.
3. Snijd de rode peper en bosui fijn.
4. Meng de yoghurt met 1 el olijfolie, het sap van een ½ citroen, zout en peper.
5. Doe een eetlepel (plantaardige) olie/boter in een pan.
6. Bak de PLNT 100% plantaardige shoarma, zoals aangegeven op de verpakking.
7. Tijd om jouw broodje te maken! Beleg de naanbroden met de shaorma, de mango avocado salsa, en de yoghurt dressing.
8. Garneer af met de chili pepers, bosui en evt. nog wat verse koriander en zout en peper. Eet smakelijk!
Dit is een recept van PLNT-ambassadeur: