Met de PLNT 100% plantaardige Zalmfilet
1. Maak een bakje van aluminium folie.
2. Leg hier de plantaardige zalm filets in
3. Besmeer de filets met een theelepel mosterd.
4. Zet de zalmfilets in het aluminium bakje in de airfryer en bak af op 180 graden voor 12-14 minuten, de mosterd moet een licht korstje krijgen.
5. Doe ook de Pommes Duchesses in de airfryer bereiden. 14 minuten op 180 graden.
6. Spray de groenten in met een bakspray of smeer in met wat olijfolie.
7. Bak deze onder de grill voor 15 minuten. (Kijk hier ook naar)
8. Maak een bord op met een krans veldsla en bouw op met de zalmfilets, groenten en Duchesse aardappelroosjes.
9. Leg wat tomaatjes in het midden (gegrild of onbewerkt)
10. Leg de cranberry’s in warm water voor 10 minuten om te wellen.
11. Top dan de plate af met granaatappel pitjes en cranberry’s.
Dit is een recept van PLNT-ambassadeur: