PLANTAARDIGE ZALMFILET
- Natuurlijke ingrediënten
- Bron van vitamine B12 & ijzer
- Rijk aan eiwit, vezels & vitamine D
- Arm aan verzadigde vetten

INGREDIËNTEN
55% gerehydrateerd erwteneiwit (water, erwteneiwit, erwtenvezel), water, ui, plantaardige olie (koolzaad, zonnebloem), natuurlijke aroma’s, vezels, aardappelzetmeel, emulgator (methylcellulose), kruiden en specerijen, rijstzetmeel, rookaroma, zout, rook, zout (zout, rook), kleurstof (bèta-caroteen), ijzer, vitamine B12, paddenstoelenpoeder (UV geactiveerd, voor extra vitamine D).
BEREIDINGSWIJZE
Verhit (plantaardige) boter of olie in een pan op matig tot hoog vuur. Voeg PLNT 100% plantaardige Zalmfilet toe en bak ze aan de boven -en onderzijde in 3 minuten per kant goudbruin. Of gebruik de airfryer: 4 minuten op 180 graden. Verhit door en door. En geniet!
VOEDINGSWAARDE PER 100G
Energie kJ
Energie kcal
Vet
– waarvan verzadigd vet
Koolhydraten
– waarvan suiker
Vezels
Eiwitten
Zout
Vitamine B12
Vitamine D
IJzer
720
172
10.4 g
1.1 g
8.1 g
1.0 g
6.0 g
10.7 g
1.59 g
0.53 μg
2.1 μg
2.1 mg
SERVEERTIP
Lekker klassiek met ravigotte saus, dille en citroen of als amuse op een blini!