PLANTAARDIGE ZALMFILET

INGREDIËNTEN

56% gerehydrateerd erwt-eiwit (water, erwt-eiwit, erwtvezel), water, plantaardige olie (raap, zonnebloem), ui, rijst, zetmeel, natuurlijke aroma’s, vezels, emulgator (methylcellulose), kruiden en specerijen, paprika olie, rookaroma, zout, rook zout (zout, rook), kleurstof (beta caroteen), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).

BEREIDINGSWIJZE

Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.

Pan
Verwijder het papier aan de onderzijde. Verhit (plantaardige) boter of olie op middelhoog vuur en bak ze aan de boven -en onderzijde in 3 minuten per kant goudbruin.

Airfryer
Verwijder het papier aan de onderzijde. Verwarm de airfryer voor op 180°C en frituur 6 minuten.

VOEDINGSWAARDE PER 100G

Energie kJ

Energie kcal

Vet

– waarvan verzadigd vet

Koolhydraten

– waarvan suiker

Vezels

Eiwitten

Zout

Vitamine B12

Vitamine D

IJzer

Omega-3 vetzuren

687

164

9.4 g

1.0 g

8.5 g

0.9 g

6.0 g

10.6 g

1.6 g

0.53 μg

1.9 μg

2.1 mg

0.5 g

SERVEERTIP

Lekker klassiek met ravigotte saus, dille en citroen of als amuse op een blini!