PLANTAARDIGE ZALMFILET

INGREDIËNTEN

55% gerehydrateerd erwteneiwit (water, erwteneiwit, erwtenvezel), water, ui, plantaardige olie (koolzaad, zonnebloem), natuurlijke aroma’s, vezels, aardappelzetmeel, emulgator (methylcellulose), kruiden en specerijen, rijstzetmeel, rookaroma, zout, rook, zout (zout, rook), kleurstof (bèta-caroteen), ijzer, vitamine B12, paddenstoelenpoeder (UV geactiveerd, voor extra vitamine D).

BEREIDINGSWIJZE

Verhit (plantaardige) boter of olie in een pan op matig tot hoog vuur. Voeg PLNT 100% plantaardige Zalmfilet toe en bak ze aan de boven -en onderzijde in 3 minuten per kant goudbruin. Of gebruik de airfryer: 4 minuten op 180 graden. Verhit door en door. En geniet!

VOEDINGSWAARDE PER 100G

Energie kJ

Energie kcal

Vet

– waarvan verzadigd vet

Koolhydraten

– waarvan suiker

Vezels

Eiwitten

Zout

Vitamine B12

Vitamine D

IJzer

720

172

10.4 g

1.1 g

8.1 g

1.0 g

6.0 g

10.7 g

1.59 g

0.53 μg

2.1 μg

2.1 mg

SERVEERTIP

Lekker klassiek met ravigotte saus, dille en citroen of als amuse op een blini!