PLANTAARDIGE KIP GREEN CURRY

INGREDIËNTEN

60% gerehydrateerd plantaardig eiwit (water, SOJAbonenmeel, TARWE-eiwit, TARWEbloem, erwt eiwit, aardappeleiwit), water, zonnebloemolie, suiker, ui, SOJAsaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), kruiden en specerijen, kokos, paprika, rode peper, azijn, gefituurde knoflook (knoflook, sagozetmeel, zonnebloemolie), vezels, gemodificeerd zetmeel, natuurlijke aroma’s, zout, zuurteregelaar (melkzuur), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).

BEREIDINGSWIJZE

Verhit (plantaardige) boter of olie in een pan op matig tot hoog vuur. Voeg de PLNT 100% Plantaardige Kip Green Curry toe en bak in 5 à 6 minuten gaar. Regelmatig omscheppen. En geniet!

VOEDINGSWAARDE PER 100G

Energie kJ

Energie kcal

Vet

– waarvan verzadigd vet

Koolhydraten

– waarvan suiker

Vezels

Eiwitten

Zout

Vitamine B12

Vitamine D

IJzer

795

190

8.2 g

1.2 g

12.6 g

7.7 g

1.8 g

15.0 g

1.72 g

0.74 μg

1.9 μg

2.9 mg

SERVEERTIP

Lekker met paksoi, champignons, bosui en noodles. De stukjes zijn al gemarineerd, maar voeg wat kokosmelk toe voor een heerlijk resultaat!