PLANTAARDIG GEHAKT

INGREDIËNTEN

53% gerehydrateerd SOJA-eiwit (water, SOJA-eiwit), water, rijst, ui, zonnebloemolie, emulgator (methylcellulose), champignonconcentraat, kruiden en specerijen, vezels, natuurlijke aroma’s, rookaroma, zout, ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).

BEREIDINGSWIJZE

Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.

Pan
Verhit (plantaardige) boter of olie op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe, steek los met een spatel en bak in 6 à 8 minuten mooi goudbruin.

VOEDINGSWAARDE PER 100G

Energie kJ

Energie kcal

Vet

– waarvan verzadigd vet

Koolhydraten

– waarvan suiker

Vezels

Eiwitten

Zout

Vitamine B12

Vitamine D

IJzer

582

139

7.1 g

1.1 g

7.6 g

2.1 g

6.1 g

10.1 g

1.26 g

0.53 g

1.9 g

2.1 mg

SERVEERTIP

Heerlijk als hoofdrolspeler in pastasauzen, Chili Sin Carne of wraps.