PLANTAARDIGE VISBURGER

INGREDIËNTEN

66% rijst, ui, water, paneermeel (rijst), raapolie, gisteiwit, kruiden en specerijen, gedroogd zeewier, gebakken ui (ui, zonnebloemolie), zonnebloemolie, olijfolie, paprika, azijn, vezels, aroma’s, rookaroma, zout, emulgator (methylcellulose), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).

BEREIDINGSWIJZE

Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.

Pan
Verhit een ruime hoeveelheid (plantaardige) olie op hoog vuur en bak ze 3 à 4 minuten per kant tot mooi goudbruin. Keer regelmatig.

Frituur
Verwarm voor op 180°C en frituur voor 2 minuten.

Airfryer
Verwarm voor op 180°C en frituur voor 6 minuten.

VOEDINGSWAARDE PER 100G

Energie kJ

Energie kcal

Vet

– waarvan verzadigd vet

Koolhydraten

– waarvan suiker

Vezels

Eiwitten

Zout

Vitamine B12

Vitamine D

IJzer

Omega-3 vetzuren

548

131

5.1 g

0.5 g

17.4 g

1.4 g

4.2 g

4.0 g

1.48 g

0.53 μg

1.9 μg

2.1 mg

0.4 g

SERVEERTIP

Heerlijk op een brioche- of hamburger broodje met sla, rode ui, kappertjes en (vegan) remouladesaus.