PLANTAARDIGE VISBURGER
- Natuurlijke ingrediënten
- Bron van eiwit, vezels, vitamine B12 & ijzer
- Rijk aan vitamine D
- Glutenvrij
- Arm aan verzadigde vetten

INGREDIËNTEN
66% rijst, ui, water, paneermeel, raapolie, gisteiwit, kruiden en specerijen, gedroogd zeewier, gebakken ui (ui, zonnebloemolie), zonnebloemolie, olijfolie, paprika, azijn, vezels, aroma’s, rook aroma, zout, emulgator (methylcellulose), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).
BEREIDINGSWIJZE
Verhit (plantaardige) boter of olie in een pan op matig tot hoog vuur. Voeg de PLNT 100% Plantaardige Visburger toe en bak in 4 à 5 minuten per kant goudbruin. Regelmatig keren. Liever frituren? Dan 2 minuten op 180 graden. En genieten maar!
VOEDINGSWAARDE PER 100G
Energie kJ
Energie kcal
Vet
– waarvan verzadigd vet
Koolhydraten
– waarvan suiker
Vezels
Eiwitten
Zout
Vitamine B12
Vitamine D
IJzer
548
131
5.1 g
0.5 g
17.4 g
1.4 g
4.2 g
4.0 g
1.48 g
0.53 μg
1.9 μg
2.1 mg
SERVEERTIP
Heerlijk op een brioche- of hamburger broodje met sla, rode ui, kappertjes en (vegan) remouladesaus.