PLANTAARDIGE VISBURGER

INGREDIËNTEN

66% rijst, ui, water, paneermeel, raapolie, gisteiwit, kruiden en specerijen, gedroogd zeewier, gebakken ui (ui, zonnebloemolie), zonnebloemolie, olijfolie, paprika, azijn, vezels, aroma’s, rook aroma, zout, emulgator (methylcellulose), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).

BEREIDINGSWIJZE

Verhit (plantaardige) boter of olie in een pan op matig tot hoog vuur. Voeg de PLNT 100% Plantaardige Visburger toe en bak in 4 à 5 minuten per kant goudbruin. Regelmatig keren. Liever frituren? Dan 2 minuten op 180 graden. En genieten maar!

VOEDINGSWAARDE PER 100G

Energie kJ

Energie kcal

Vet

– waarvan verzadigd vet

Koolhydraten

– waarvan suiker

Vezels

Eiwitten

Zout

Vitamine B12

Vitamine D

IJzer

548

131

5.1 g

0.5 g

17.4 g

1.4 g

4.2 g

4.0 g

1.48 g

0.53 μg

1.9 μg

2.1 mg

SERVEERTIP

Heerlijk op een brioche- of hamburger broodje met sla, rode ui, kappertjes en (vegan) remouladesaus.