PLANTAARDIGE KEBAB

INGREDIËNTEN

79% gerehydrateerd plantaardig eiwit (water, SOJAbonenmeel, TARWE-eiwit, TARWEbloem, erwt eiwit, aardappeleiwit), zonnebloemolie, kruiden en specerijen (o.a. komijn, paprika, knoflook), GERSTEmoutextract, vezels, natuurlijke aroma’s (SOJA, TARWE), zeezout, zuurteregelaar (melkzuur), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).

BEREIDINGSWIJZE

Verhit (plantaardige) boter of olie in een pan op matig tot hoog vuur. Voeg de PLNT 100% Plantaardige Kebab toe en bak in 5 à 6 minuten gaar. Regelmatig omscheppen. Door en door verhitten voor consumptie.

VOEDINGSWAARDE PER 100G

Energie kJ

Energie kcal

Vet

– waarvan verzadigd vet

Koolhydraten

– waarvan suiker

Vezels

Eiwitten

Zout

Vitamine B12

Vitamine D

IJzer

962

230

13.1 g

1.5 g

6.4 g

0.7 g

1.9 g

20.5 g

1.33 g

0.84 μg

1.9 μg

3.4 mg

SERVEERTIP

Geweldig op een vers, warm pitabroodje met salade, ingelegde komkommer en groente, en natuurlijk lekker veel (vegan) knoflooksaus!