PLANTAARDIGE TERIYAKI
- Natuurlijke ingrediënten
- Bron van vitamine B12 & ijzer
- Rijk aan eiwit & vitamine D
- Arm aan verzadigde vetten

INGREDIËNTEN
64% gerehydrateerd plantaardig eiwit (water, SOJAbonenmeel, TARWE-eiwit, TARWEbloem, erwt eiwit, aardappeleiwit), water, zonnebloemolie, suiker, SOJAsaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), melasse, kruiden en specerijen, rijst wijn (glucose siroop, water, suiker, rijstwijn, azijn, zout), gemberschaafsel, ui, citroensap, GERSTEmoutextract, azijn, vezels, zetmeel, gemodificeerd zetmeel, natuurlijke aroma’s (SOJA, TARWE), zout, zuurteregelaar (melkzuur), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).
BEREIDINGSWIJZE
Verhit (plantaardige) boter of olie in een pan op matig tot hoog vuur. Voeg de PLNT 100% Plantaardige Teriyaki toe en bak in 5 à 6 minuten gaar. Regelmatig omscheppen. En geniet!
VOEDINGSWAARDE PER 100G
Energie kJ
Energie kcal
Vet
– waarvan verzadigd vet
Koolhydraten
– waarvan suiker
Vezels
Eiwitten
Zout
Vitamine B12
Vitamine D
IJzer
782
187
7.1 g
0.8 g
13.1 g
8.4 g
1.8 g
16.9 g
1.59 g
0.63 μg
1.9 μg
2.5 mg
SERVEERTIP
Heerlijk met noodles of rijst, oosterse groenten (zoals taugé en paksoi) en voor wat extra pit: rode peper.