PLANTAARDIGE TERIYAKI

INGREDIËNTEN

64% gerehydrateerd plantaardig eiwit (water, SOJAbonenmeel, TARWE-eiwit, TARWEbloem, erwt eiwit, aardappeleiwit), water, zonnebloemolie, suiker, SOJAsaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), melasse, kruiden en specerijen, rijst wijn (glucose siroop, water, suiker, rijstwijn, azijn, zout), gemberschaafsel, ui, citroensap, GERSTEmoutextract, azijn, vezels, zetmeel, gemodificeerd zetmeel, natuurlijke aroma’s (SOJA, TARWE), zout, zuurteregelaar (melkzuur), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).

BEREIDINGSWIJZE

Verhit (plantaardige) boter of olie in een pan op matig tot hoog vuur. Voeg de PLNT 100% Plantaardige Teriyaki toe en bak in 5 à 6 minuten gaar. Regelmatig omscheppen. En geniet!

VOEDINGSWAARDE PER 100G

Energie kJ

Energie kcal

Vet

– waarvan verzadigd vet

Koolhydraten

– waarvan suiker

Vezels

Eiwitten

Zout

Vitamine B12

Vitamine D

IJzer

782

187

7.1 g

0.8 g

13.1 g

8.4 g

1.8 g

16.9 g

1.59 g

0.63 μg

1.9 μg

2.5 mg

SERVEERTIP

Heerlijk met noodles of rijst, oosterse groenten (zoals taugé en paksoi) en voor wat extra pit: rode peper.