PLANTAARDIGE TERIYAKI

INGREDIËNTEN

64% gerehydrateerd plantaardig eiwit (water, SOJAbonenmeel, TARWE-eiwit, TARWEbloem, erwt eiwit, aardappeleiwit), water, zonnebloemolie, suiker, SOJAsaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), melasse, kruiden en specerijen, rijst wijn (glucose siroop, water, suiker, rijstwijn, azijn, zout), gemberschaafsel, ui, citroensap, GERSTEmoutextract, azijn, vezels, zetmeel, gemodificeerd zetmeel, natuurlijke aroma’s (SOJA, TARWE), zout, zuurteregelaar (melkzuur), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).

BEREIDINGSWIJZE

Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.

Pan/wok
Verhit (plantaardige) boter of olie op middelhoog vuur en bak voor 3 à 4 minuten. Regelmatig omscheppen. Maak af met je favoriete kruiden en/of saus.

VOEDINGSWAARDE PER 100G

Energie kJ

Energie kcal

Vet

– waarvan verzadigd vet

Koolhydraten

– waarvan suiker

Vezels

Eiwitten

Zout

Vitamine B12

Vitamine D

IJzer

782

187

7.1 g

0.8 g

13.1 g

8.4 g

1.8 g

16.9 g

1.59 g

0.63 μg

1.9 μg

2.5 mg

SERVEERTIP

Heerlijk met noodles of rijst, oosterse groenten (zoals taugé en paksoi) en voor wat extra pit: rode peper.