PLANTAARDIGE RENDANG
- Natuurlijke ingrediënten
- Bron van vitamine B12 & ijzer
- Rijk aan eiwit & vitamine D
- Arm aan verzadigde vetten

INGREDIËNTEN
60% gerehydrateerd plantaardig eiwit (water, SOJAbonenmeel, TARWE-eiwit, TARWEbloem, erwt eiwit, aardappeleiwit), water, zonnebloemolie, suiker, SOJAsaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), natuurlijk aroma’s (SOJA, TARWE), kruiden en specerijen, citroensap, melasse, maltodextrine, kokos, ui, gekaramelliseerde suiker, GERSTEmoutextract, azijn, vezels, TARWEbloem, zetmeel, gemodificeerd zetmeel, zout, zuurteregelaar (melkzuur), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).
BEREIDINGSWIJZE
Verhit (plantaardige) boter of olie in een pan op matig tot hoog vuur. Voeg de PLNT 100% Plantaardige Rendang toe en bak in 5 à 6 minuten gaar. Regelmatig omscheppen. En geniet!
VOEDINGSWAARDE PER 100G
Energie kJ
Energie kcal
Vet
– waarvan verzadigd vet
Koolhydraten
– waarvan suiker
Vezels
Eiwitten
Zout
Vitamine B12
Vitamine D
IJzer
766
184
7.4 g
1.3 g
12.9 g
6.6 g
1.7 g
15.8 g
1.10 g
0.63 μg
1.9 μg
2.5 mg
SERVEERTIP
Heerlijk met knapperige (sajoer) boontjes, sambal, rijst en kroepoek. Eet smakelijk!