PLANTAARDIGE RENDANG

INGREDIËNTEN

60% gerehydrateerd plantaardig eiwit (water, SOJAbonenmeel, TARWE-eiwit, TARWEbloem, erwt eiwit, aardappeleiwit), water, zonnebloemolie, suiker, SOJAsaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), natuurlijk aroma’s (SOJA, TARWE), kruiden en specerijen, citroensap, melasse, maltodextrine, kokos, ui, gekaramelliseerde suiker, GERSTEmoutextract, azijn, vezels, TARWEbloem, zetmeel, gemodificeerd zetmeel, zout, zuurteregelaar (melkzuur), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).

BEREIDINGSWIJZE

Verhit (plantaardige) boter of olie in een pan op matig tot hoog vuur. Voeg de PLNT 100% Plantaardige Rendang toe en bak in 5 à 6 minuten gaar. Regelmatig omscheppen. En geniet!

VOEDINGSWAARDE PER 100G

Energie kJ

Energie kcal

Vet

– waarvan verzadigd vet

Koolhydraten

– waarvan suiker

Vezels

Eiwitten

Zout

Vitamine B12

Vitamine D

IJzer

766

184

7.4 g

1.3 g

12.9 g

6.6 g

1.7 g

15.8 g

1.10 g

0.63 μg

1.9 μg

2.5 mg

SERVEERTIP

Heerlijk met knapperige (sajoer) boontjes, sambal, rijst en kroepoek. Eet smakelijk!