PLANTAARDIGE BURGER

INGREDIËNTEN

64% gerehydrateerd SOJA-eiwit (water, SOJA-eiwit), ui, rijst, zonnebloemolie, emulgator (methylcellulose), champignonconcentraat, specerijen, karamel (suiker, water), vezels, natuurlijk aroma’s, rookaroma, zeezout, ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).

BEREIDINGSWIJZE

Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.

Pan
Verhit (plantaardige) boter of olie op middelhoog vuur en bak ze in 4 à 6 minuten per kant mooi goudbruin. Keer regelmatig.

BBQ
Verwarm voor op een gemiddelde temperatuur en grill ze in 5 à 6 minuten per kant mooi goudbruin. Keer regelmatig.

VOEDINGSWAARDE PER 100G

Energie kJ

Energie kcal

Vet

– waarvan verzadigd vet

Koolhydraten

– waarvan suiker

Vezels

Eiwitten

Zout

Vitamine B12

Vitamine D

IJzer

602

144

7.7 g

1.1 g

8.0 g

2.2 g

6.7 g

9.7 g

1.26 g

0.53 μg

1.9 μg

2.1 mg

SERVEERTIP

Als de klassieke hamburger, lekker fors belegd met tomaat, uitjes, sla, augurk. Onze tip? Serveer met ’potato wedges’ en coleslaw!