PLANTAARDIGE BURGER
- Natuurlijke ingrediënten
- Bron van vitamine B12, ijzer & vezels
- Rijk aan eiwit & vitamine D
- Glutenvrij
- Arm aan verzadigde vetten

INGREDIËNTEN
64% gerehydrateerd SOJA-eiwit (water, SOJA-eiwit), ui, rijst, zonnebloemolie, emulgator (methylcellulose), champignonconcentraat, specerijen, karamel (suiker, water), vezels, natuurlijk aroma’s, rookaroma, zeezout, ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).
BEREIDINGSWIJZE
Verhit (plantaardige) boter of olie in een pan op matig tot hoog vuur. Voeg de PLNT 100% Plantaardige Burger toe en bak in 4 à 6 minuten per kant mooi bruin. Regelmatig keren. Of grill ze lekker op de BBQ! Door en door verhitten voor consumptie.
VOEDINGSWAARDE PER 100G
Energie kJ
Energie kcal
Vet
– waarvan verzadigd vet
Koolhydraten
– waarvan suiker
Vezels
Eiwitten
Zout
Vitamine B12
Vitamine D
IJzer
602
144
7.7 g
1.1 g
8.0 g
2.2 g
6.7 g
9.7 g
1.26 g
0.53 μg
1.9 μg
2.1 mg
SERVEERTIP
Als de klassieke hamburger, lekker fors belegd met tomaat, uitjes, sla, augurk. Onze tip? Serveer met ’potato wedges’ en coleslaw!