Frisse aardappelsalade

Met de PLNT 100% plantaardige Kip Schnitzel

Ingrediënten

BEREIDINGSWIJZE

1. Maak de sperziebonen schoon en halveer deze. Breng een ruime pan water met wat zout aan de kook. Doe de krieltjes in de pan en kook in 12 minuten gaar. Voeg de laatste 6 minuten de sperziebonen toe aan de pan om mee te koken. Giet af en laat goed uitlekken en drogen.

2.  Snijd de bosuien in ringetjes. Pluk de blaadjes van de basilicum en dille.

3. Meng in een grote kom de mayonaise, yoghurt, mosterd en de rasp en sap van de citroen.

4. Voeg de aardappels, sperziebonen, bosui en wortel julienne toe aan de kom. Meng goed om te zorgen dat alles goed is bedekt met de dressing. Meng 3/4 van de basilicum en dille samen met wat zout en peper naar smaak door de aardappelsalade.

5. Verwarm de zonnebloemolie in een ruime koekenpan en bak hierin de PLNT 100% plantaardige Kip Schnitzels in 3 à 4 minuten per kant goudbruin.

6. Serveer de PLNT 100% plantaardige Kip Schnitzels met de aardappelsalade. Garneer met de rest van de kruiden.