Met de PLNT 100% plantaardige kipschnitzel
1. Snijd de sjalot, knoflookteen en verse peterselie fijn en de kastanje champignons in grove stukken.
2. Doe een eetlepel (plantaardige) olie/boter in een pan.
3. Bak hierin de sjalot en knoflook goudbruin en bak daarna ook de champignons mee.
4. Voeg de kookroom, verse peterselie en wat zout en peper toe en laat de saus op laag vuur indikken (voeg evt. nog wat plantaardige kaas om het extra smeu’ig te maken).
5. Kook ondertussen de sperzieboontjes in een pan met water en bak de voorgekookte aardappelschijfjes goudbruin.
6. Doe een eetlepel (plantaardige) olie/boter in een pan.
7. Bak de PLNT 100% plantaardige kipschnitzels, zoals aangegeven op de verpakking.
8. Tijd om jouw bord op te maken! Beleg de borden met de gebakken aardappeltjes, sperziebonen en de schnitzel en schep hierover de plantaardige champignonroomsaus
9. Garneer af met wat verse peterselie en zout en peper en eet smakelijk!
Dit is een recept van PLNT-ambassadeur: