Pita met wilde paddenstoelen

Met de PLNT 100% plantaardige Kip Tenders

Ingrediƫnten

BEREIDINGSWIJZE

1. Borstel de paddenstoelen schoon en snij ze in stukken.

2. Hak het sjalotje en de knoflook fijn. Bak dit samen met de takjes tijm in de olijfolie en roomboter even hard aan, 4 Ć£ 5 min is voldoende. Roer het mengsel om.

3. Laat het mengsel afkoelen, haal de takjes tijm eruit, rits de blaadjes eraf en doe deze terug in de pan.

4. Bak de 100% plantaardige Kip Tenders goudbruin in olijfolie volgens de bereidingswijze op de verpakking.

5. Rooster de pita’s in het broodrooster. Zo worden ze warm van binnen en knapperig van buiten.

6. Laat de pita’s iets afkoelen en smeer de binnenkant in met de Truffel Culimayo en vul het broodje nu met sla en de gebakken paddenstoelen.

7. Steek nu de Tenders in het broodje, spuit nog een klodder Truffel Culimayo op de Tenders en maak af met verse peterselie.