Met de PLNT 100% plantaardige Visburger
1. Snijd de rode ui en komkommer in dunne ringen. Maak in een kommetje aan met de witte wijnazijn. Zet opzij en roer regelmatig.
2. Snijd de spitskool in dunne reepjes. Meng dit in een grote kom met de wortel julienne en sesamzaadjes.
3. Meng in een klein kommetje de Japanse mayonaise met de misopasta, rijstazijn en sojasaus. Klop tot een gladde dressing en maak hiermee de koolsla aan.
4. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur. Snijd de hamburgerbroodjes open en rooster de snijkant 3 minuten in de droge koekenpan.
5. Verwarm vervolgens de zonnebloemolie in dezelfde koekenpan en bak hierin de PLNT 100% plantaardige Visburger in 4 à 5 minuten per kant goudbruin.
6. Maak de broodjes op: bekleed de onderkanten van de broodjes met de krulsla. Leg hierop de koolsla, de PLNT 100% plantaardige Visburger en vervolgens de rode ui en komkommer. Dek af met de bovenkant van het broodje.