Herfst tijgerbol

Met de PLNT 100% plantaardige Kip Schnitzel en Voorgebakken Spekjes

Ingrediënten

BEREIDINGSWIJZE

1. Gril of bak de PLNT 100% plantaardige Kipschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakken tot mooi goudbruin (gebruik bijvoorbeeld Pam Spray in de pan).

2. Verwarm en bak de PLNT 100% plantaardige Voorgebakken Spekjes iets aan. Ik gebruik maar 50 gram, maar bak het hele bakje aan. (Gebruik ook hier een beetje Pam Spray in de pan).

3. Rasp de groenten en maak aan met de sausjes en knoflook poeder, roer door en voeg de azijn toe. Proef, en gebruik de hoeveelheid azijn die voor jou lekker is. Meng alles goed met elkaar. 

4. Voor een vega optie: maak roerei van de 2 eitjes. Eet je dit recept plantaardig? Dan kun je deze stap overslaan, of gebruik jouw favoriete ei-vervanger. 

5. Snijd de bollen open en begin met het bouwen van jouw bol! 

6. Begin met de sla, dan een lepel van de gemenge salade.

7. Dan de PLNT 100% plantaardige Kipschnitzel en bovenop nog een lepel gemengde salade.

8. Besprenkel je broodje met ongeveer 25 gram PLNT 100% voorgebakken spekjes per broodje.

9. De finishing touch: een lepel (plantaardige) roerei. 

En eet smakelijk! Alles wat er nog over is aan gemengde salade, spekjes en (eventueel) ei kun je heerlijk op een ander moment eten. Voeg wat tomaat, komkommer, sla en noten/pitten toe en je hebt ook nog een overheerlijke salade!

Dit is een recept van PLNT ambassadeur