PLANTAARDIGE ZALMFILET
- Natuurlijke ingrediënten
- Bron van omega-3, vitamine B12 & ijzer
- Rijk aan eiwit, vezels & vitamine D
- Arm aan verzadigde vetten
INGREDIËNTEN
56% gerehydrateerd erwt-eiwit (water, erwt-eiwit, erwtvezel), water, plantaardige olie (raap, zonnebloem), ui, rijst, zetmeel, natuurlijke aroma’s, vezels, emulgator (methylcellulose), kruiden en specerijen, paprika olie, rookaroma, zout, rook zout (zout, rook), kleurstof (beta caroteen), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).
BEREIDINGSWIJZE
Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.
Pan
Verwijder het papier aan de onderzijde. Verhit (plantaardige) boter of olie op middelhoog vuur en bak ze aan de boven -en onderzijde in 3 minuten per kant goudbruin.
Airfryer
Verwijder het papier aan de onderzijde. Verwarm de airfryer voor op 180°C en frituur 6 minuten.
VOEDINGSWAARDE PER 100G
Energie kJ
Energie kcal
Vet
– waarvan verzadigd vet
Koolhydraten
– waarvan suiker
Vezels
Eiwitten
Zout
Vitamine B12
Vitamine D
IJzer
Omega-3 vetzuren
687
164
9.4 g
1.0 g
8.5 g
0.9 g
6.0 g
10.6 g
1.6 g
0.53 μg
1.9 μg
2.1 mg
0.5 g
SERVEERTIP
Lekker klassiek met ravigotte saus, dille en citroen of als amuse op een blini!