PLANTAARDIGE TERIYAKI
- Natuurlijke ingrediënten
- Bron van vitamine B12 & ijzer
- Rijk aan eiwit & vitamine D
- Arm aan verzadigde vetten
INGREDIËNTEN
64% gerehydrateerd plantaardig eiwit (water, SOJAbonenmeel, TARWE-eiwit, TARWEbloem, erwt eiwit, aardappeleiwit), water, zonnebloemolie, suiker, SOJAsaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), melasse, kruiden en specerijen, rijst wijn (glucose siroop, water, suiker, rijstwijn, azijn, zout), gemberschaafsel, ui, citroensap, GERSTEmoutextract, azijn, vezels, zetmeel, gemodificeerd zetmeel, natuurlijke aroma’s (SOJA, TARWE), zout, zuurteregelaar (melkzuur), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).
BEREIDINGSWIJZE
Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.
Pan/wok
Verhit (plantaardige) boter of olie op middelhoog vuur en bak voor 3 à 4 minuten. Regelmatig omscheppen. Maak af met je favoriete kruiden en/of saus.
VOEDINGSWAARDE PER 100G
Energie kJ
Energie kcal
Vet
– waarvan verzadigd vet
Koolhydraten
– waarvan suiker
Vezels
Eiwitten
Zout
Vitamine B12
Vitamine D
IJzer
782
187
7.1 g
0.8 g
13.1 g
8.4 g
1.8 g
16.9 g
1.59 g
0.63 μg
1.9 μg
2.5 mg
SERVEERTIP
Heerlijk met noodles of rijst, oosterse groenten (zoals taugé en paksoi) en voor wat extra pit: rode peper.