PLANTAARDIGE VARKENSWORST
- Natuurlijke ingrediënten
- Bron van vitamine B12 & ijzer
- Rijk aan eiwit, vezels & vitamine D
- Glutenvrij
- Arm aan verzadigde vetten
INGREDIËNTEN
50% gerehydrateerd SOJA-eiwit (water, SOJA-eiwit), water, rijst, ui, plantaardig olie (zonnebloem, olijf), kruiden en specerijen (o.a. peterselie), emulgator (methylcellulose), paprika, azijn, polysaccariden, vezels, natuurlijk aroma, rookaroma, zout, ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).
BEREIDINGSWIJZE
Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.
Pan
Verhit (plantaardige) boter of olie op middelhoog vuur en bak ze in 2 à 3 minuten mooi bruin. Verlaag het vuur en laat ze nog 5 minuten rustig doorgaren. Keer regelmatig. Prik niet door het velletje heen!
BBQ
Verwarm voor op een gemiddelde temperatuur en grill ze in 9 à 10 mooi bruin. Keer regelmatig. Prik niet door het velletje heen!
VOEDINGSWAARDE PER 100G
Energie kJ
Energie kcal
Vet
– waarvan verzadigd vet
Koolhydraten
– waarvan suiker
Vezels
Eiwitten
Zout
Vitamine B12
Vitamine D
IJzer
616
147
8.9 g
1.2 g
7.3 g
1.6 g
6.7 g
8.6 g
1.34 g
0.53 μg
1.9 μg
2.1 mg
SERVEERTIP
Heerlijk in een hard broodje, met gemengde saus, augurk en gebakken uitjes!