PLANTAARDIGE VISBURGER
- Natuurlijke ingrediënten
- Bron van eiwit, vezels, omega-3, vitamine B12 & ijzer
- Rijk aan vitamine D
- Glutenvrij
- Arm aan verzadigde vetten
INGREDIËNTEN
66% rijst, ui, water, paneermeel (rijst), raapolie, gisteiwit, kruiden en specerijen, gedroogd zeewier, gebakken ui (ui, zonnebloemolie), zonnebloemolie, olijfolie, paprika, azijn, vezels, aroma’s, rookaroma, zout, emulgator (methylcellulose), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).
BEREIDINGSWIJZE
Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.
Pan
Verhit een ruime hoeveelheid (plantaardige) olie op hoog vuur en bak ze 3 à 4 minuten per kant tot mooi goudbruin. Keer regelmatig.
Frituur
Verwarm voor op 180°C en frituur voor 2 minuten.
Airfryer
Verwarm voor op 180°C en frituur voor 6 minuten.
VOEDINGSWAARDE PER 100G
Energie kJ
Energie kcal
Vet
– waarvan verzadigd vet
Koolhydraten
– waarvan suiker
Vezels
Eiwitten
Zout
Vitamine B12
Vitamine D
IJzer
Omega-3 vetzuren
548
131
5.1 g
0.5 g
17.4 g
1.4 g
4.2 g
4.0 g
1.48 g
0.53 μg
1.9 μg
2.1 mg
0.4 g
SERVEERTIP
Heerlijk op een brioche- of hamburger broodje met sla, rode ui, kappertjes en (vegan) remouladesaus.