PLANTAARDIG GEHAKT
- Natuurlijke ingrediënten
- Bron van vitamine B12 en ijzer
- Rijk aan eiwit, vezels & vitamine D
- Glutenvrij
- Arm aan verzadigde vetten
INGREDIËNTEN
53% gerehydrateerd SOJA-eiwit (water, SOJA-eiwit), water, rijst, ui, zonnebloemolie, emulgator (methylcellulose), champignonconcentraat, kruiden en specerijen, vezels, natuurlijke aroma’s, rookaroma, zout, ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).
BEREIDINGSWIJZE
Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.
Pan
Verhit (plantaardige) boter of olie op middelhoog vuur. Voeg het gehakt toe, steek los met een spatel en bak in 6 à 8 minuten mooi goudbruin.
VOEDINGSWAARDE PER 100G
Energie kJ
Energie kcal
Vet
– waarvan verzadigd vet
Koolhydraten
– waarvan suiker
Vezels
Eiwitten
Zout
Vitamine B12
Vitamine D
IJzer
582
139
7.1 g
1.1 g
7.6 g
2.1 g
6.1 g
10.1 g
1.26 g
0.53 g
1.9 g
2.1 mg
SERVEERTIP
Heerlijk als hoofdrolspeler in pastasauzen, Chili Sin Carne of wraps.