PLANTAARDIGE CHEESE BURGER

INGREDIËNTEN

55% gerehydrateerd SOJA-eiwit (water, SOJA-eiwit), 22% plantaardige kaas (water, gemodificeerd zetmeel, zonnebloemolie, kokosvet, zout, natuurlijk aroma, zuurteregelaar (natriumacetaat, natriumcitraat), citroensappoeder, koolzaad olie, conserveermiddel (kaliumsorbaat), rijstzetmeel, tomatenpoeder, kurkuma), water, emulgator (methylcellulose), champignonconcentraat, kruiden en specerijen, zonnebloemolie, vezels, natuurlijk aroma, rookaroma, zout, ijzer, vitamine B12, champignon poeder (UV geactiveerd voor extra vitamine D).

BEREIDINGSWIJZE

Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.

Pan
Verhit (plantaardige) boter of olie op middelhoog vuur en bak ze in 5 à 6 minuten per kant mooi goudbruin. Keer regelmatig.

BBQ
Verwarm voor op een gemiddelde temperatuur en grill ze in 5 à 6 minuten per kant mooi goudbruin. Keer regelmatig.

VOEDINGSWAARDE PER 100G

Energie kJ

Energie kcal

Vet

– waarvan verzadigd vet

Koolhydraten

– waarvan suiker

Vezels

Eiwitten

Zout

Vitamine B12

Vitamine D

IJzer

753

180

9.9 g

3.7 g

7.4 g

1.7 g

6.6 g

10.1 g

1.4 g

0.53 μg

1.9 μg

2.1 mg

TIP!

Maak het dubbel cheesy! Serveer onze Cheese Burger met extra (vegan) kaas, gekarameliseerde uien, augurk, sla en ketchup. Watertandend lekker…