PLANTAARDIGE KEBAB
- Natuurlijke ingrediënten
- Rijk aan eiwit, vitamine B12 & D
- Bron van ijzer
- Arm aan verzadigde vetten
INGREDIËNTEN
79% gerehydrateerd plantaardig eiwit (water, SOJAbonenmeel, TARWE-eiwit, TARWEbloem, erwt eiwit, aardappeleiwit), zonnebloemolie, kruiden en specerijen (o.a. komijn, paprika, knoflook), GERSTEmoutextract, vezels, natuurlijke aroma’s (SOJA, TARWE), zeezout, zuurteregelaar (melkzuur), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).
BEREIDINGSWIJZE
Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.
Pan/wok
Verhit (plantaardige) boter of olie op middelhoog vuur en bak voor 3 à 4 minuten. Regelmatig omscheppen. Maak af met je favoriete kruiden en/of saus.
VOEDINGSWAARDE PER 100G
Energie kJ
Energie kcal
Vet
– waarvan verzadigd vet
Koolhydraten
– waarvan suiker
Vezels
Eiwitten
Zout
Vitamine B12
Vitamine D
IJzer
962
230
13.1 g
1.5 g
6.4 g
0.7 g
1.9 g
20.5 g
1.33 g
0.84 μg
1.9 μg
3.4 mg
SERVEERTIP
Geweldig op een vers, warm pitabroodje met salade, ingelegde komkommer en groente, en natuurlijk lekker veel (vegan) knoflooksaus!