PLANTAARDIGE KIP GREEN CURRY
- Natuurlijke ingrediënten
- Bron van vitamine B12 & ijzer
- Rijk aan eiwit & vitamine D
- Arm aan verzadigde vetten
INGREDIËNTEN
60% gerehydrateerd plantaardig eiwit (water, SOJAbonenmeel, TARWE-eiwit, TARWEbloem, erwt eiwit, aardappeleiwit), water, zonnebloemolie, suiker, ui, SOJAsaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), kruiden en specerijen, kokos, paprika, rode peper, azijn, gefituurde knoflook (knoflook, sagozetmeel, zonnebloemolie), vezels, gemodificeerd zetmeel, natuurlijke aroma’s, zout, zuurteregelaar (melkzuur), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).
BEREIDINGSWIJZE
Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.
Pan/wok
Verhit (plantaardige) boter of olie op middelhoog vuur en bak voor 3 à 4 minuten. Regelmatig omscheppen. Maak af met je favoriete kruiden en/of saus.
VOEDINGSWAARDE PER 100G
Energie kJ
Energie kcal
Vet
– waarvan verzadigd vet
Koolhydraten
– waarvan suiker
Vezels
Eiwitten
Zout
Vitamine B12
Vitamine D
IJzer
795
190
8.2 g
1.2 g
12.6 g
7.7 g
1.8 g
15.0 g
1.72 g
0.74 μg
1.9 μg
2.9 mg
SERVEERTIP
Lekker met paksoi, champignons, bosui en noodles. De stukjes zijn al gemarineerd, maar voeg wat kokosmelk toe voor een heerlijk resultaat!