PLANTAARDIGE KIP GREEN CURRY

INGREDIËNTEN

60% gerehydrateerd plantaardig eiwit (water, SOJAbonenmeel, TARWE-eiwit, TARWEbloem, erwt eiwit, aardappeleiwit), water, zonnebloemolie, suiker, ui, SOJAsaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), kruiden en specerijen, kokos, paprika, rode peper, azijn, gefituurde knoflook (knoflook, sagozetmeel, zonnebloemolie), vezels, gemodificeerd zetmeel, natuurlijke aroma’s, zout, zuurteregelaar (melkzuur), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).

BEREIDINGSWIJZE

Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.

Pan/wok
Verhit (plantaardige) boter of olie op middelhoog vuur en bak voor 3 à 4 minuten. Regelmatig omscheppen. Maak af met je favoriete kruiden en/of saus.

VOEDINGSWAARDE PER 100G

Energie kJ

Energie kcal

Vet

– waarvan verzadigd vet

Koolhydraten

– waarvan suiker

Vezels

Eiwitten

Zout

Vitamine B12

Vitamine D

IJzer

795

190

8.2 g

1.2 g

12.6 g

7.7 g

1.8 g

15.0 g

1.72 g

0.74 μg

1.9 μg

2.9 mg

SERVEERTIP

Lekker met paksoi, champignons, bosui en noodles. De stukjes zijn al gemarineerd, maar voeg wat kokosmelk toe voor een heerlijk resultaat!