PLANTAARDIGE KIPSATÉ
- Natuurlijke ingrediënten
- Bron van vitamine B12 & ijzer
- Rijk aan eiwit & vitamine D
- Arm aan verzadigde vetten
- Pindavrij
INGREDIËNTEN
47% gerehydrateerd plantaardig eiwit (water, SOJAbonenmeel, TARWE-eiwit, TARWEbloem, erwt eiwit, aardappeleiwit), water, zonnebloemolie, suiker, SOJAsaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), geroosterde zonnebloemzaden, melasse, kruiden en specerijen (o.a. koriander, knoflook, ui, paprika), gember, rode peper, azijn, maltodextrine, vezels, gemodificeerd zetmeel, natuurlijk aroma’s, zout, zuurteregelaar (melkzuur), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).
BEREIDINGSWIJZE
Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.
Pan/wok
Verhit (plantaardige) boter of olie op middelhoog vuur en bak voor 3 à 4 minuten. Regelmatig omscheppen. Maak af met je favoriete kruiden en/of saus.
VOEDINGSWAARDE PER 100G
Energie kJ
Energie kcal
Vet
– waarvan verzadigd vet
Koolhydraten
– waarvan suiker
Vezels
Eiwitten
Zout
Vitamine B12
Vitamine D
IJzer
791
189
7.4 g
0.9 g
16.6 g
12.1 g
1.5 g
13.4 g
1.57 g
0.63 μg
1.9 μg
2.5 mg
SERVEERTIP
Een heerlijk klassieke pindavrije saté die goed past bij nasi, rijst of bami. Serveer met Oosterse groenten en kroepoek. Smullen!