PLANTAARDIGE PULLED BEEF & JUS

INGREDIËNTEN

89% gerehydrateerde plantaardige proteïne (water, SOJAbonenmeel, TARWEproteïne, TARWEbloem, aardappelproteïne, TARWEzetmeel, erwtenproteïne), zonnebloemolie, natuurlijke aroma’s, specerijen, GERSTmoutextract, zuurteregelaar (melkzuur), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (UV geactiveerd, voor extra vitamine D).

Ingrediënten jus: water, koolzaadolie, puree (tomaat, ui, knoflook), concentraat (wortel, prei, ui), zout, gemodificeerd zetmeel, suiker, champignonextract, kruiden, specerijen, gistextract, invertsuikersiroop, melasse, conserveermiddel (kaliumsorbaat), verdikkingsmiddel (xanthaangom), zuurteregelaar (melkzuur).

BEREIDINGSWIJZE

Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.

Pan
Verhit (plantaardige) boter of olie op middel vuur en bak voor 5 à 6 minuten. Voeg de jus met 150 ml water toe en kook kort mee. Regelmatig omscheppen.

VOEDINGSWAARDE PER 100G

Energie kJ

Energie kcal

Vet

– waarvan verzadigd vet

Koolhydraten

– waarvan suiker

Vezels

Eiwitten

Zout

Vitamine B12

Vitamine D

IJzer

758

181

9.0 g

1.0 g

7.7 g

3.5 g

1.9 g

16.6 g

1.50 g

0.36 μg

1.5 μg

2.2 mg

SERVEERTIP

Overheerlijk als pulled beef op een hard broodje,
of als Oud-Hollandse traditie in een nieuw jasje: lekker met rode kool & aardappelpuree!