PLANTAARDIGE QUARTER POUNDER
- Natuurlijke ingrediënten
- Bron van vitamine B12 & ijzer
- Rijk aan eiwit, vezels & vitamine D
- Glutenvrij
- Arm aan verzadigde vetten
INGREDIënten
64% gerehydrateerd SOJA-eiwit (water, SOJA-eiwit), ui, rijst, zonnebloemolie, emulgator (methylcellulose), champignonconcentraat, specerijen, karamel (suiker, water), vezels, natuurlijk aroma’s, rookaroma, zeezout, ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).
BEREIDINGSWIJZE
Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.
Pan
Verhit (plantaardige) boter of olie op middelhoog vuur en bak ze in 5 à 6 minuten per kant mooi goudbruin. Keer regelmatig.
BBQ
Verwarm voor op een gemiddelde temperatuur en grill ze in 5 à 6 minuten per kant mooi goudbruin. Keer regelmatig.
VOEDINGSWAARDE PER 100G
Energie kJ
Energie kcal
Vet
– waarvan verzadigd vet
Koolhydraten
– waarvan suiker
Vezels
Eiwitten
Zout
Vitamine B12
Vitamine D
IJzer
602
144
7.7 g
1.1 g
8.0 g
2.2 g
6.7 g
9.7 g
1.26 g
0.53 μg
1.9 μg
2.1 mg
SERVEERTIP
Als de klassieke Quarter Pounder, lekker fors belegd met tomaat, uitjes, sla, augurk. Onze tip? Serveer met ’potato wedges’ en coleslaw!