PLANTAARDIGE CRAB CAKES

INGREDIënten

34% gerehydrateerd TARWE-eiwit (water, TARWE-eiwit, TARWEbloem), groenten (ui, paprika), water, plantaardige olie (zonnebloem, koolzaad), paneermeel (SULFIET, TARWE), TARWEbloem, aroma, vezels, emulgator ( methylcellulose), kruiden en specerijen, champignonconcentraat, zeewier, zetmeel (TARWE), rookaroma, zout, zuurteregelaar (melkzuur), ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (UV geactiveerd, voor extra vitamine D).

BEREIDINGSWIJZE

Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.

Pan
Verhit een ruime hoeveelheid (plantaardige) olie op hoog vuur en bak ze 3 à 4 minuten per kant tot mooi goudbruin. Keer regelmatig

Frituur
Verwarm voor op 180°C en frituur voor 1,5 minuut.

Airfryer
Verwarm voor op 180°C en frituur voor 8 minuten.

VOEDINGSWAARDE PER 100G

Energie kJ

Energie kcal

Vet

– waarvan verzadigd vet

Koolhydraten

– waarvan suiker

Vezels

Eiwitten

Zout

Vitamine B12

Vitamine D

IJzer

776

186

9.4 g

1.0 g

16.7 g

2.0 g

5.2 g

8.3 g

1.46 g

0.32 μg

0.45 μg

1.3 mg

SERVEERTIP

Onze crab cakes hebben niet veel nodig. Serveer met een schijfje citroen en een pittige Siracha mayonaise. Of serveer op een bedje van botermais en bestrooi met wat rucola, tuinkers en bieslook.