plantaardige kip TIKKA MASALA

INGREDIënten

64% gerehydrateerd SOJA-eiwit (water, SOJA-eiwit), ui, rijst, zonnebloemolie, emulgator (methylcellulose), champignonconcentraat, specerijen, karamel (suiker, water), vezels, natuurlijk aroma’s, rookaroma, zeezout, ijzer, vitamine B12, champignonpoeder (met UV geactiveerd voor extra vitamine D).

BEREIDINGSWIJZE

Verhit door en door alvorens consumptie. Wanneer bevroren eerst ontdooien.

Pan/wok
Verhit (plantaardige) boter of olie op middelhoog vuur en bak voor 3 à 4 minuten. Regelmatig omscheppen. Maak af met je favoriete kruiden en/of saus.

VOEDINGSWAARDE PER 100G

Energie kJ

Energie kcal

Vet

– waarvan verzadigd vet

Koolhydraten

– waarvan suiker

Vezels

Eiwitten

Zout

Vitamine B12

Vitamine D

IJzer

761

182

7.9 g

0.9 g

10.3 g

5.3 g

1.8 g

16.5 g

2.0 g

0.84 μg

1.9 μg

3.4 mg

SERVEERTIP

Klaar voor een curry-avond? Heerlijk met rijst, vers gebakken naan brood en een frisse yoghurt-munt dip.